Kategori: Refinansiering

refinanRefinansiering betyr i bunn og grunn at du tar opp et nytt lån for å nedbetale gamle lån. Hovedsaklig gjøres dette for å få samlet alle lån og annen gjeld man har i ett og samme lån. På denne måten har man bare ett lån å forholde seg til, i tillegg til andre fordeler som: lavere rente, lengre nedbetalingstid, færre gebyrer og bedre vilkår.

Hvis dine gamle lån er vanskelig å få nedbetalt så raskt som du ønsker, er nok refinansiering løsningen for deg. Refinansiering vil nok også være en rimeligere løsning enn å ha flere smålån å nedbetale. Bare tenk på alle gebyrene du betaler for på de andre lånene dine. Ved å refinansiere har du kun ett lån å forholde deg til og da naturligvis færre gebyrer.

Et refinansieringslån er ikke så ulikt et vanlig forbrukslån og du kan søke om dette uten å måtte stille sikkerhet i eiendom. Den største forskjellen er at du ikke får det nye lånet utbetalt til kontoen din, men at banken nedbetaler de gamle lånene for deg. På denne måten blir du heller ikke fristet til å bruke dette lånet til noe annet. Se også vår søsterside som har mer informasjon om dette emnet – www.refinansiere.net